Moș Costache, om harnic și priceput, cu dragoste de natură și de semeni, era recunoscut în comunitatea din care făcea parte datorită dragostei sale față de albine. Pasiunea sa pentru apicultură a încercat să o insufle și nepoților, împărtășindu-le din tainele legăturii de prietenie dintre om și albine, pentru realizarea unei mieri delicioase.APICOLA COSTACHE a fost înființată în anul 2005 din dorința de a duce mai departe dragostea și priceperea pentru apicultură a lui Mos Costache. Mierea de albine comercializată sub numele de Moș Costache provine atât din stupina proprie, cât și de la apicultori atent selectionați și verificați, pentru a respecta standardele de calitate.

 

Garanția respectării normelor în vigoare este atestată prin buletinele de analize efectuate în laboaratoare specializate din Romania și Germania.

 

Pasiunea pentru apicultură, grija față de albine și produsele de cea mai bună calitate au făcut din S.C. APICOLA COSTACHE S.R.L unul dintre cei mai importanți procesatori români de miere, atât pe piața locală, cât și pe cea externă.

 

ASTFEL suntem furnizorii pentru cei mai mari retaileri din România: Kaufland, Lidl Romania și Bulgaria (unic distribuitor), Carrefour, Metro, Selgros, Penny XXL Mega Discount, Real Hyper Magazine.

 

DISPUNEM de cea mai mare capacitate de omogenizare din Romania (40T) utilată conform celor mai înalte standarde tehnice și de calitate.